Devojka je uradila test za trudnoću i bio je pozitivan: Onda je saznala da nije trudna, već da ima tumor koji oponaša bebu

Autor: Republika

Razonoda

15.07.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temi Milan i njen suprug Ričard, glumac serije "Vaterlo Roud" bili su uništeni saznanjem o ozbiljnoj i neobičnoj bolesti koju je Temi zadobila. Naime, njen test na trudnoću je bio pozitivan, a kasnije se ispostavilo da nije trudna, već da je u pitanju tumor koji liči i oponaša bebu u stomaku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Radovali su se i bili ubeđeni da će uskoro postati roditelji, ali nakon kasnijeg odlaska u bolnicu, njihov život se raspršio na komade. Ultrazvuk je otkrio da nema bebe, već da je u pitanju opaka i retka bolest horiokarcinom, koja raste u placenti i koja oponaša simptome trudnoće.

- Kada sam bila na ultrazvuku nakon tri meseca trudnoće, ustanovljeno je da embrion ne raste - rekla je Temi Milan, a nakon detaljnijih pregleda lekari su do tada srećnom paru morali da saopšte užasne vesti - boluje od horiokarcinoma, upornog trofoblastičnog, vrlo retkog tumora.

Odmah je nakon pregleda u Univerzitetskoj bolnici u Velsu, pre nego što je prebačena u medicinsku ustanovu Čering Kros u Londonu.

Zbog prirode bolesti lekari nisu mogli da je operišu, već su je podvrgli oscrpljujućoj hemoterapiji. Svake nedellje je u narednih osam meseci posećivala bolnicu i išla na tretman.

- Morala sam da prođem kroz to. Imala sam Ričardovu punu podršku, sve vreme je bio sa mnom - rekla je temi, poreklom i škotskog Dandija.

U trenutku dijagnostikovanja bolesti, bila je na završnoj godini školovanja za medicinsku sestru na univerzitetu Južni Vels.

Nakon bolesti je nastavila studije, a nedavno je diplomirala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading