(FOTO) CARSKI! Otkrio rupu na saksiji: Pogledajte za šta je ovaj čovek vezao bicikl i kakav je odgovor usledio!

Autor: Republika

Razonoda

05.11.2019

12:03 >> 12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je ovih dana krađa bicikala u porastu, pa ljudi povlače očajničke poteze. Ipak, junak ove priče se baš zaigrao! Nije baš realno da je poverovao da će na ovaj način sačuvati prevozno sredstvo.

U jednoj zgradi stanari su sigurno ostali otvorenih usta kada su ugledali ovaj prizor.

Čovek je vezao bicikl za drvo života u saksiji! Osim što je sama situacija beskrajno smešna, još smešnije je to što je biciklista dobio i urenebesan odgovor!

 

 

Njegovo "rešenje" da se obezbedi je jednostavno neverovatno zato se pitamo da li je ipak reč o šali ili je našeg biciklistu nerviralo drvo života u hodniku, pa je našao način da se osveti.

Bilo kako bilo, ako je iko poželeo bicikl ili pak cveće, mogao je to vrlo jednostavno da uzme. Dakle, katanac je besmislen!

Ova situacija asocira i na jednu kultnu scenu iz filma "Ćao, inspektore" koju svi znamo, ne moramo mnogo da objašnjavamo, samo pogledajte legendarnog Batu Živojinovića!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading