Težak bolesnik! Poznati stručnjak (63) za Napoleona iseckao svoju devojku (24) i planirao da se obesi u kostimu Bonaparte

Autor: Republika

Razonoda

11.11.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni istoričar iz Rusije Oleg Sokolov (63) ubio je svoju 24-godišnju devojku, a onda je upao u reku dok je pijan pokušavao da se reši delova njenog tela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oleg Sokolov

Poznati stručnjak za Napoleona, koji je odlikovan francuskom medaljom Legije časti, priznao je ubistvo Anastasije Ješčenko nakon što je pronađen s ruksakom u kojem su se nalazile ženske ruke. 

Kako prenosi BBC, Sokolov je policiji rekao da je ubio svoju devojku nakon svađe, zatim joj je odsekao glavu, ruke i noge. Planirao je da se reši tela, a da onda javno izvrši samoubistvo, obučen kao Napoleon.

Njegov advokat naveo je da je priznao krivicu i da se kaje.

Foto: Tanjug/AP

Sokolov je, inače, napisao nekoliko knjiga o Napoleonu i bio je angažovan kao savetnik na nekoliko filmova, a njegova devojka mu je pomagala u radu i bila koautorka nekoliko dela. Oboje su proučavali francusku istoriju i voleli da se oblače u kostime, a naročito Sokolov, koji se oblačio kao Napoleon.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading