(FOTO) Influenserka stala da pozira na predivnoj plaži, a onda na fotografiji shvatila da je OVO dvoje uhvatila na delu!

Autor: informer.rs

Razonoda

26.01.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živimo u (tužnoj) eri selfija. Pogotovo ako ste odlučili da krenete u neizvesnu i napornu karijeru influensera, ili influenserke.

Foto: instagram.com/stephelswood

Sad, svako ko dnevno iz poriva ili zbog želje za zaradom "opaljuje" po 100 do 1.000 selfija, povećava šansu da uslika nešto stvarno zanimljivo, za razliku od njihovog dosadnog lica. 

To se dogodilo influenserki Stef Elsvud, dok se fotografisala na Bolder biču u Kejptaunu, u Južnoj Africi. Ta plaža je ujedno i kolonija pingvina. Deset minuta se nameštala za selfi, a za to vreme, dva pingvina su se bacila na posao i počela stradno da vode ljubav iza nje. 

Eto, da nije bila opsednuta sobom, ne bi ometala ta divna stvorenja u ljubavnom zagrljaju. Valjda je nešto naučila, mada sumnjamo. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading