6 VRSTA SNOVA: Jedni će vam pročistiti EMOCIJE, a neki drugi vam mogu pomoći da REŠITE PROBLEME!

Autor:

Razonoda

25.05.2020

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratite pažnju na ono što ste sanjali pa pokušajte to povezati s onim što vam se dogodilo pre, a možda i nakon određenog sna. Naši snovi često pokušavaju nešto da nam kažu, pomognu u rešavanju problema, ili najave budućnost...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Postoji šest osnovnih vrsti snova:

1. Snovi koji pročišćavaju

Svi mi, manje više, imamo emocionalne ispade. Postoje dani i događaji koji nas čine vrlo emotivnim, i to do te mere da to počinje duboko da utiče na nas,  otkriva portal "Conscious Reminder", prenosi "24sata.hr". 

Pročišćavajući snovi pomažu da se iz nas izbace loše emocije, zapravo emocionalni otpad. Ti snovi su uglavnom zastrašujuće prirode - oslobađanju nas i vode ka duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da se tokom emotivnih prevrata osećamo lakše, bolje, smiruju nas...

2. Snovi iz kojih učimo

Takvi snovi imaju moralnu lekciju ili poruku skrivenu u njima. Pojavljuju se kada smo možda suočeni s nekom dilemom ili nečim drugim u našim životima. 

Ova vrsta snova usresređena je na rešavanje dileme, odabir pravog puta. Ponekad je to jasno i očigledno, a ponekad je potrebno dobro razmisliti koja je poruka sna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Snovi koji rešavaju probleme

Ovo su najčudnije vrste snova. To su snovi koji dolaze iz naše podsvesti, a tamo se i sakuplja većina naših svakodnevnih problema. Ipak, ne uspeju svi da dopru do tog skrivenog ćoška mozga tako da rešenja problema ostaju zakopana duboko u podsvesti.

Kroz snove izlaze iz te dubine uma i pomažu nam da rešimo probleme koje imamo u budnom životu. Takvi snovi su deo života mnogih naučnika, pa čak i nekih poznatih.

4. Snovi vrlo intuitivnih ljudi

To su snovi puni slutnji i predviđanja koji rade na nivou intuicije, a pomažu ljudima kod kojih je intuicija vrlo izražena. Takvi snovi mogu vam govoriti o događajima koji će se tek dogoditi u vašem životu.

Ako imamo sreće, takvi snovi bi nam mogli reći i kako da se spasimo od problema ili napetosti koje nas očekuju. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. Snovi koji vode na duhovno putovanje

U ovom slučaju se radi o snovima koji se temelje na duhovnom putu nekog čoveka. Oni nas usmeravaju u pokušajima da ostanemo na kvalitetnom duhovnom nivou. Ako skrenemo s pravog puta, ti snovi će nas upozoriti na to.

Svako bi trebao da sluša svoje snove jer nam oni pomažu da razumemo šta je dobro za našu duhovnost, a šta ne.

6. Snovi zbog uticaja okoline

To su snovi koji se temelje na dnevnim događajima. Delovi našeg svakodnevnog života ostaju u našem podsvesnom umu i doprinose stvaranju ovakvih snova.

Takvi snovi se mogu činiti nalik našem uobičajenom životu, ništa posebno niti spektakularno. No, ponekad pomažu da se neki događaj sagleda iz drugog ugla i tako bolje razume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading