SIPATE PREKO ILI UMAČETE? Način na koji jedete kečap i pomfrit otkriva kakva ste osoba

Autor:

Razonoda

27.06.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kečap se nalazi u sasvim odvojenoj grupi hrane i o vašim osobinama može reći mnogo toga. Svi vole kečap i uvek će ga rado stavljati na pomfrit, morate priznati da lepo prženi krompirići nisu ni izbliza ukusni bez kečapa. Osim toga, da li možete da zamislite picu bez kečapa?

RepublikaFoto: pixabay.com
Pored ili preko?

Ali, da se vratimo na krompir, može ga jesti sa sirom, umotati u slaninu, ili u bilo šta drugo... Ipak, kečap daje krompirićima onu posebnu slast. Ne biste nikad ni pomislili da nešto poput načina na koji stavljate kečap na pomfrit može da kaže nešto o vašoj ličnosti, ali može.

Šta način na koji stavljate kečap na pomfrit govori o vama?

RepublikaFoto: pixabay.com
Kako jedete ovu "grickalicu"

1. Umačete pomfrit u kečap koji dolazi u maloj posudici

Vi ste osoba čije misli sežu daleko u budućnost. Vi ste osoba koju ne nosi krilatica "misli veliko ili idi kući", ali zato čvrsto verujete u "manje je više".

2. Stavljate kečap sa strane tanjira i u to umačete pomfrit

Vi volite kontrolu. Volite da donosite odluke i da sami odlučujete koliko tačno kečapa želite na vašem tanjiru. Znate šta želite i kada to želite. Vi uvek pokrijete jedan krompirić kečapom, dok drugi jedva umočite u njega. To je zato što želite da od života uzmete sve što vam se sviđa. Ako vam se sviđaju dve stvari, nećete se odlučiti za jednu, već ćete uzeti obe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Otkrijte nešto više o sebi

3. Lagano sipate kečap svuda po pomfritu

Vi volite iznenađenja, izuzetno su nepredvidivi i jako vam je teško da donosite odluke. Možda želite mnogo kečapa na jednom krompiriću, ali ne toliko na drugom? Niko u napred ne može da zna šta ćete reći ili uraditi. Vi ste prava definicija onoga što je divlja priroda.

4. Potpuno potapate pomfrit u kečap

Ako potapate kečap u pomfrit, vi ste izuzetno jaka osoba. Uvek radite najviše što možete, i to u svakom aspektu vašeg života, a takvi ste i kad je u pitanju hrana. Ali, da li je zaista potrebno da kupate pomfrit u toj količini kečapa? Verovatno ne, ali vas nije briga za to. Radite ono što želite i ne zanima vas šta ko ima da kaže o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading