Nenad Krstičić otkrio ambicije crveno-belih!

Autor:

Sport

20.11.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazovi su pred fudbalerima Crvene zvezde, ovog puta izabranike Vladana Milojevića očekuje utakmica osmine finala Kupa Srbije protiv ekipe TSC-a, u sredu od 15 časova. Nenad Krstičić naglasio je kako crveno-beli imaju najveće ambicije i da ne zapostavljaju domaće zakmičenje zbig Evrope jer žele duplu krunu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Krstičić motivisan!

- Nema potrebe dodatno nagalašavati da su ciljevi u Crvenoj zvezdi uvek najveći. Svi imamo velike ambicije u Evropi, ali nikako ne zaboravljamo obaveze u domaćem takmičenju. Želimo da na kraju ove sezone sa navijačima slavimo duplu krunu. Zato se vrlo ozbiljno pripremamo za meč sa ambicioznom ekipom TSC-a. Nismo se sastajali, ali znam da oni dosta ulažu i da su sve bolji. Doći će maksimalno motivisani na naš stadion, ali mi znamo da nam je pobeda prioritet. Stručni štab vrlo temeljno analizira svakog protivnika, tako da će nam mnogo pomoći i ovog puta  – rekao je Krstičić.

Fudbaleri Zvezde već sada iza sebe imaju 29 odigranih utakmica, a do kraja polusezone očekuje ih još osam mečeva.

- Zaista neverovatne brojke, mnoge ekipe širom sveta toliko mečeva odigraju tokom cele sezone, a mi smo to uradili za manje od pet meseci. Istina je da mi igrači mnogo više uživamo u utakmicama, nego u treninzima, tako da se zaista ne žalimo. Od prvog trenutka kada sam došao u Zvezdu priželjkivao sam ovakav razvoj događaja, nadao sam se velikim utakmicama i povratku na stare staze slave. Zato, i pored umora, uživamo u svakom minutu provedenom na terenu. Svesni smo šta nas čeka do kraja polusezone. Sada je možda i najvažnije da budemo najbolji i damo sve od sebe.

RepublikaFoto: Starsport

Crveno-beli su na najbolji način iskoristili reprezentativnu pauzu.

- Nekoliko dana odmora ostavili smo iza nas i već tokom prethodne nedelje počeli smo da se pripremamo za novu utakmicu. Imali smo malo više vremena da poradimo na stvarima na kojima inače ne stižemo da radimo zbog velikog broja utakmica. Trenirali smo po dva puta na dan i mogu da kažem da smo odlično fizički pripremljeni za sve što nas čeka do kraja polusezone. Sada je na nama da to pokažemo i na terenu. Sigurno su nam nedostajali igrači koji su sa svojim nacionalnim timovima, ali oni tamo vredno treniraju i svi smo ponosni što imamo tako veliki broj reprezentativaca – poručio je Krstičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading