NIKAKO DA ZABORAVI: Klop pokazao da pati zbog Zvezde!

Autor:

Sport

22.11.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop je zadovoljan kako njegov Liverpul igra ove sezone, ali... Gotovo da nema izlaganja u kojem se ne seti poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona u Beogradu (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Prošle godine u ovo vreme nismo imali 20 dobrih utakmica. Izgubili smo od Totenhema u oktobru. U Ligi šampiona smo leteli, to je istina. A za ono u Beogradu nema izgovora. To je jednostavno bila loša utakmica. I protiv Napolija nije bila dobra utakmica. To su bila dva dana kada nismo bili tako dobri, to je tačno. U svim ostalim smo bili jako dobri. Igrali smo protiv PSŽ-a... Sve je dobro. Sviđa mi se sezona. Imamo još dosta mesta za napredak - rekao je Klop i tako još jednom pokazao koliko mu je teško pao poraz na "Marakani".

Nemac je siguran da će njegov tim biti još bolji.

- Možemo da napredujemo - moramo i hoćemo. Ali između našeg najboljeg fudbala i sada moramo da dobijamo utakmice. Tako je kako je i to smo do sada radili. Apsolutno nema razloga za kritiku prema momcima, rade zaista dobar posao. Mnogo stvari je bolje nego prošle sezone. Odbrana je bolja, prekidi su bolji, mnogo smo zreliji u utakmicama, vodimo utakmicu na bolji način. Mnogo stvari je bolje - zaključio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading