Superliga: Zvezda na Čairu, Partizan čeka Dinamo

Autor: Tanjug

Sport

23.11.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri niškog Radničkog i Crvene zvezde u subotu se sastaju na Čairu u derbiju 17. kola Superlige Srbije, dok dan kasnije Partizan čeka "fenjeraša" Dinamo iz Vranja.

RepublikaFoto: Starsport

Aktuelni šampion u dosadašnjem delu prvenstva ima 15 pobeda i samo jedan remi, sa Partizanom, a priliku da mu pokvari skor ima drugoplasirani tim Supelige u Nišu.

Razlika između njih iznosi devet bodova, a pored toga Radnički se bori i sa lošim međusobnim skorom u poslednje tri godine jer je izgubio svih devet okršaja sa Crvenom zvezdom i to većinu prilično lako.


Pretpostavlja se da će sada biti daleko neizvesnije, posebno što Zvezda ima dosta povređenih igrača, ali će i pored toga sigurno imati veliku želju da napravi pravu uvertiru pred put u Napulj.
RepublikaFoto: Starsport



Trećeplasirani Partizan čeka njihov kiks i da smanji zaostatak, možda čak u odnosu na oba tima, a u Humsku stiže Dinamo sa dna tabele.

Nakon tri vezana remija crno-beli su se vratili u pobednički ritam sa dva trijumfa i nameravaju da nastave niz i nakon debitanta u Superligi.

Kolo se večeras otvara na Banovom brdu u meču Čukaričkog i Rada, a dan kasnije Vojvodina dočekuje Zemun, Spartak ekipu Bačke u lokalnom derbiju, a zanimljiv duel očekuje se između Voždovca i Proletera.

Raspored utakmica, večeras: Čukarički - Rad (18 sati). Sutra: Napredak - Mačva (13), Spartak - Bačka (13), Radnik - Mladost (16), Vojvodina - Zemun (16), Voždovac - Proleter (18), Radnički Niš - Crvena zvezda (19). Nedelja: Partizan - Dinamo (17).

 

Tabela:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading