MITRO'S ON FIRE: Srbin čovek odluke u Londonu, Liverpul može i sa igračem manje!

Autor:

Sport

24.11.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama savladali su ekipu Sautemptona na "Krejvn Kotidžu" sa 3:2 i tako odlično odgovorili na promenu trenera. Čovek odluke bio je naš Aleksandar Mitrović koji je sa dva gola vodio svoj tim do tri boda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strelac dva gola u pobedi Fulama - Aleksandar Mitrović

Ovo je njegova godina! Mitrović je heroj Fulama po ko zna koji put ove sezone. Posle odlaska Slaviše Jokanovića, Klaudio Ranijeri nije hteo da menja Mitra i ukazao mu poverenje. Odlični Srbin ne samo da se revanširao nego je sebi zacementirao mesto u startih 11 sa dva gola Sautemptonu (3:2).

Gubio je Fulam posle 18. minuta igre jer je Škotlanđanin Stjuart Armstrong doveo goste u vođstvo, ali onda na scenu stupa naš napadač. U 33. je poravnao rezultat, a njegov kolega Andre Širle doneo veliki preokret. Ipak, Armstrong se nije dao i ponovo pogodio za poravnjanje rezultata.

Da je momak za velika dela, Mitar je pokaza u 63. minutu kada menja rezultat i donosi veliku radost domaćim navijačima. Euforija u Londonu, Mitro's on fire je odzvanjalo "Krejvn Kotidžom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Od ostalih rezultata veliku pažnju je privukao trijumf Liverpula protiv Votforda sa 3:0 u gostima. Mohamed Salah, Trent Aleksander Arnold i Firmino lako su upisali novu pobedu "Redsima" i pored crvenog kartona za Džordana Hendersona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading