Ramos o dopingu...

Autor:

Sport

24.11.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos oštro je negirao da je koristio doping, pošto se u petak pojavila informacija da je bio pozitivan na antidoping testu posle finala Lige šampiona sa Juventusom prošle godine u Kardifu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

"Fudbal liks" je objavio da je španski defanzivac bio pozitivan na antiinflamatorni lek deksametazon, koji je zabranjen samo ako testirani sportisti nisu informisani o njegovoj upotrebi.

- Oštro se protivim dopingu. Nikada nisam učestovao, niti ću ikada, niti sam pristao na bilo kakav tip dopinga, niti ću ikada pristati - rekao je Ramos.


32-godišnji fudbaler je nagovestio da će razmotriti da podigne tužbu protiv svakoga ko je pokušao da ukalja njegovu reputaciju ili ugrozi njegova prava.

Isti izvor koji je objavio informaciju o doping testu navodi i da je kontrolorima rečeno da je Ramos koristio drugi lek pre finala u kojem je njegov tim slavio sa 4:1. Evropska fudbalska unija je prihvatila izvinjenje Ramosa, koji je okrivio klupskog lekara za grešku. 


- Tokom moje duge sportske karijere, bio sam podvrgnut bezbrojnim antidoping testovima i sve sam prošao. Imao sam standardni tretman koji mi je pružio lekarski tim, ali je situacija zvanično rešena -naglasio je Ramos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading