MILOJEVIĆ: Pravi takmičarski derbi!

Autor:

Sport

24.11.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde rekao je posle remija rezultatom 2:2 sa Radničkim u Nišu da je u 17. kolu Superlige viđen pravi takmičarski derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Prvo čestitam Radničkom na fer i korektnoj igri. Utakmica je više imala borbeni karakter nego što je bila lepa, vodila se borba za svaku loptu. Mi se okrećemo drugim utakmicama i idemo dalje. Radničkom želim sve najbolje, da nastave ovako, a treneru Nenadu Lalatoviću sreću i privatno i profesionalno - rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba šampiona Srbije osvrnuo se dodatno na duel na „Čairu“ i zdravstveno stanje u crveno-belom taboru.


- Ne bih detaljnije ulazio u utakmicu. Borbenost je bila ispred lepote u igri... Imali smo kadrovskih problema, pojedini igrači su bili na pozicijama na kojima ranije nisu igrali. Sve u svemu, zadovoljan sam, imali smo pravi, takmičarski derbi između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe. Radnički je pokazao i u ovom trenutku da im je prošle godine nedostajao trener kao što je Lalatović, samo neka nastavi da gura - završio je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde okreću se obavezama u Ligi šampiona, jer ih u sredu (21:00) očekuje gostovanje Napoliju u 5. kolu C grupe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading