NIŠ JE GRAD DERBIJA: Radnički odoleo Zvezdi na "Čairu"

Autor:

Sport

24.11.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudblaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su derbi 17. kola Superlige Srbije bez pobednika (2:2). Spektakl na "Čairu" obeležio je meč prepun golova i uzbuđenja na obe strane.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Radnički - Crvena zvezda

Očekivalo se da će biti interesantno, a svi koji su ove subote bili na stadionu "Čair" mogu da potvrde da su prisustvovali odličnom superligaškom duelu. Crveno-beli su iz Beograda stigli u izmešanom sastavu, razumljivo, ako se uzme u obzir da ove srede igraju meč Lige šampiona protiv Napolija. Delovalo je da će gosti lako do 10. vezane pobede kada je Nenad Krstičić postigao gol već u šestom minutu. 

Ipak, "meraklije" su za svega 10 minuta uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Prvo Nermin Haskić (16.), a onda i Lazar Ranđelović u 25. minutu donose veliku radost domaćoj publici. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor. 

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča u Nišu

Nastavak susreta doneo je dosta ofanzivniju igru Zvezde, a onda se isplatila u 65. minutu kada je svojim 11. ovosezonskim pogotkom u svim takmičenjima El fardu Ben doneo izjednačenje i tako postavio, ispostaviće se, konačan rezultat i tako sačuvao crveno-bele još uvek jedinim neporaženim timom u Superligi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading