PODELA BODOVA ATLETIKA I BARSE: Kosta pogodio iz jedinog udarca ka golu, Dembele se barem malo iskupio

Autor: sportske.net

Sport

24.11.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletiko Madrida ugostili su Barselonu u 13. kolu španske Primere, veliki derbi okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1 (0:0).

RepublikaFoto: instagram.com/simeone
Ilustracija: Foto

Sve je teklo po planu "Jorgandžija" u prvom poluvremenu, Barsa nije uspevala da stvori ozbiljnije prilike, skoncentrisani Atletiko je bez većih problema izlazio na kraj sa atacima katalonskog sastava.

O stanju stvari na terenu u prvih 45 minuta najbolje govori podatak da smo videli ukupno tri šuta, nijedan u okviru gola, Barsa ih je imala dulplo više od domaćina.

U nastavku slična slika, igralo se ipak nešto konkretnije, a onda je počeo 77. minut, Atletiko je imao korner sa desne strane.

Izveo ga je Antoan Grizman, poslao je loptu na drugu stativu, a tamo se na pravom mestu našao Dijego Košta, koji glavom matira Ter Štegena za 1:0 i veliko slavlje na tribinama "Vanda Metropolitano" stadionu.

Usledila je inicijativa Barselone, u igru je ušao i problematični Usman Dembele, Valverde je sve karte bacio na napad. Uspevao je ipak Atletiko da izađe na kraj sa napadi Barselone, sve do poslednjeg minuta regularnog dela.

Mesi šalje loptu ka Dembeleu u kaznenom prostoru rivala, a Francuz uz malo sreće matira Oblaka za 1:1.

U nadoknadi je Atletiko pokušao da vrati prednost, ali su napadi domaćina bili jalovi, te je rezultat ostao nepromenje. Stanje stvari na vrhu tabele je ostalo nepromenjeno, Barsa prva sa 25 bodova, Atletiko odmah iza njih sa bodom manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading