RANIJERI: Mitrović je FANTASTIČAN

Autor:

Sport

24.11.2018

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri debitovao je na klupi londonskog kluba u 13. kolu Premijer lige. Posle pobede koju je njegov tim zabeležio protiv Sautemptona 3:2, Italijan je zadovoljan igrom i golovima, a posebno je pohvalio srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Football TV
Klaudio Ranijeri

Sautempton je poveo golom Stjuarta Armstronga u 18. minutu, da bi Mitrović i Andre Širle golovima u 33. i 48. minutu doneli prednost svom timu od 2:1. Armstrong je ponovo zablistao u 53. minutu, da bi Mitrović 10 minuta kasnije postavio konačan rezultat 3:2.

- Veoma sam zadovoljan. Prvi meč i pobeda. To je mali, ali važan korak za igrače, za atmosferu i navijače. Imali smo dobra rešenja, ali smo pravili greške posle kojih smo morali naporno da radimo. Rezultat na kraju je 3:2 za nas, ali je moglo da bude i za njih. Sve u svemu, srećan sam - istakao je Ranijeri i dodao:

- Kada je Sautempton vodio, želeo sam da vidim kako reagujemo na to. Naša reakcija je bila odlična, fantastična. 2:1 za nas, pa 2:2, zatim ponovo reakcija. U redu je sve, to je duh koji volim.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović

Italijanski fudbalski stručnjak nije imao dovoljno vremena za rad sa ekipom, budući da su se neki igrači zadržali duže na pauzi zbog reprezentativnih obaveza. On je baš dobio posao u toj pauzi, pošto je uručen otkaz Slaviši Jokanoviću.

- Mnogi su stigli kasnije nego što je bilo očekivano. Ekipa je bila kompletirana pre dva dana. Nije lako raditi u tim uslovima, ali sve je u redu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović najzaslužniji je za pobedu Fulama. On je protivničku mrežu zatresao dvaput - u 33. i 63. minutu meča, a Ranijeri ga je okarakterisao kao "jednog od najboljih u Evropi".

- Dopada mi se kako je ekipa igrala, ali moramo još dosta da radimo. Veoma sam srećan, postigli smo tri sjajna gola. Bilo je zaista odlično, a Mitrović je fantastičan golgeter - zaključio je Ranijeri.

Fulam sa osam bodova posle 13 odigranih kola zauzima pretposlednje, 19. mesto na tabeli, a isto toliko bodova imaju Kardif Siti i Sautempton.

Kotidžersi 2. decembra od 13 časova gostuju trenutno četvrtoplasiranom Čelsiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading