MILOJEVIĆ OTKRIO ISTINSKU SNAGU ZVEZDINOG TIMA: Ponosan na momke! Pavkov i Jovančić tražili da igraju povređeni!

Autor:

Sport

28.11.2018

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je ponosan na svoje igrače uprkos porazu od Napolija 3:1. Fudbaleri Zvezde su uspeli da se koliko toliko suprotstave daleko boljem protivniku. Milojević je otkrio ogromnu posvećenost fudbalera, pošto su Pavkov i Jovančić insistirali da igraju uprkos povredi.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević savetuje svoje izabranike

Crveno-beli su imali dosta problema sa povređenim igračima, ali su ipak uspeli da pruže zadovoljavajući otpor protivniku.

- Imali malih kadrovskih problema, kao i probleme sa organizacijom igre u prvom poluvremenu. Možda su moja očekivanja pred ovu utakmicu bila veća nego što je trebalo da budu, ali odigrali smo dosta dobro, Napoli je izuzetan protivnik. Imali smo problem sa Jovičićem, koji nije mogao da zaigra na ovoj utakmici. Nisam želeo da rizikujem. Jovančić je igrao u drugom poluvremenu, iako je pre ove utakmice odradio samo jedan trening-  rekao je Milojević.

Mladi talentovani napadač Dejan Joveljić je debitovao na velikoj sceni.

- Jako sam ponosam jer smo dobili Joveljića koji je izrastao u jednog velikog igrača. Postojale su šanse gde smomožda mogli bolje da odradimo, odigrali smo dobro drugo poluvreme, koje je posle prvog poluvremena u Beogradu sa Liverpulom naše najbolje izdanje u Ligi šampiona- rekao je Milojević.

Utakmica sa Pari Sen Žermenom 11. decembra na stadionu Rajko Mitić biće pravi spektakl. 

- Opet igramo pred našim navijačima, koji su večeras još jednom pokazali koliko nam njihova podrška znači. Ovo je veliko iskustvo za naše igrače. Nadam se da ću imati dosta igrača na raspolaganju u toj utakmici. Videlo se danas kako dva igrača totalno promene utakmicu. Zaista je fascinantno. Jovančić je hteo da igra od početka utakmice. To mi daje veliku dozu sreće i radosti, jer sam u prilici da treniram ovakve momke. Takođe, Pavkov je želo da igra od početka, ali nisam želeo da rizikujem. Zaista treniram sjajne momke- rekao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading