SIMIĆ: Da sam dao, drugu bi pesmu pevali...

Autor:

Sport

28.11.2018

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić je zadovoljan izdanjem svog tima u Napulju uprkos porazu, međutim, žaliće još dugo za propuštenom prilikom za gol koju mu je maestralno stvorio saigrač Marin.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

- Posle Liverpula su apetiti porasli, ne možeš biti zadovoljan porazom. Pružili smo dobru partiju u poslednjih 30 minuta, nažalost, nismo došli do preokreta, ali napredujemo u svakoj utakmici. Značiće nam ovo što smo pokazali- rekao je Simić.

Bilo je kikseva, naročito kod prva dva gola, imaju za čime da žale crveno-beli, pogotovo Simić koji je propustio sjajnu priliku.

- Vrhunski su igrači, reakcije nisu bile na nivou, ali šta da se radi. Imao sam i ja šansu, žao mi je što nisam reagovao kako je trebalo i kako sam želeo, lopta nije otišla kako sam želeo. Jako mi je krivo... Promenilo bi tok meča, žao mi je, šta da se radi- rekao je Simić.

Imaju crveno-beli još vremena da se dokažu u eliti i to pred svojom publikom.

- Motivacija će biti tu, igramo pred punom Marakanom, za uživanje- zaključio je Simić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading