Teren u Lučanima natopljen pred Partizan

Autor:

Sport

30.11.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost iz Lučana u 18. kolu Superlige Srbije dočekuje Partizan. Mnogo toga u subotu (15.30 TV Arena sport) će zavisiti od terena na stadionu Mladosti, koji je u vrlo teškom stanju nakon što je natopljen od kiše i snega koji su padali prethodnih dana.

RepublikaFoto: Starsport
FK Mladost Lučani

- Biće teška utakmica zbog terena, sneg i kiša su padali dva-tri dana, teren je pun vode, natopljen. Naši ljudi sve rade da ga osposobe i da budu optimalni uslovi za igru - rekao je Nenad Milovanović, trener Mladosti.

- Kada se gleda papir, Partizan je uvek favorit, ali igraćemo na svom terenu i očekujem dolazak velikog broja navijača da nas bodre. Probaćemo da se suprostavimo Partizanu na neki svoj način, da iz agresivnog i dobrog bloka uđemo u kontranapade - naveo je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

 
RepublikaFoto: Starsport

Pohvalno je govorio o Partizanu i treneru tog kluba Zoranu Mirkoviću.


- Mirković je preporodio Partizan, koji drugačije igra, sa većom energijom. Tačno se vidi rad i ruka trenera. Vidi se da se bave detaljima, imaju odlične prekide... U poslednje vreme drže dubinu sa Nikolićem, Rikardom i Jankovićem. Tošić se oporavio. Imaju stabilnu poslednju liniju. To su stvari koje smo tokom nedelje analizirali - naveo je trener Mladosti.

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim delom sezone, s obzirom na probleme koje je imao sa povredama.

- Mladost ima dobar, korektan rezultat u dosadašnjem delu sezone. Možda smo mogli koji bod više da osvojimo, ali imamo veliki problem sa štoperima, koji su povređeni i dovijamo se. Oni koji ih menjaju to dosta dobro rade. Ali, kada se pravi kuća, kreće se od temelja, golmana i dva štopera. Ambicije su plej-of Super lige i što dalje da doguramo u Kupu Srbije - rekao je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading