Zvezda piše istoriju protiv Voždovca!

Autor:

Sport

01.12.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan veliki posao završen je na ''Marakani'' - postavljen je sistem za grejanje terena, koji će svoju premijeru imati već u nedelju na utakmici protiv Voždovca!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zimski uslovi više na ''Marakani'' neće predstavljati nikakav problem, pa crveno-beli pozivaju navijače da se u to uvere već sutra od 18 časova, u utakmici sa Voždovčanima. Direktor stadiona Miki Ćorović oduševljen je ovim realizovanim projektom, nazvao ga je istorijskim.

- Danas je sistem pušten u rad i radiće sve do utakmice sa Pari Sen Žermenom, a početak grejanja praktično će biti obeležen susretom protiv Voždovca. Zvezda nikad više neće igrati na zaleđenom terenu ili podlozi prekrivenoj snegom. Može se reći da je počela najavljivana istorija - izjavio je Ćorović.

Objasnio je potom i detaljnije kakva je korist od grejanja terena.

 
- Do minus 15 stepeni teren se greje do dva stepena Celzijusa, a na temperaturama od osam ili više stepeni sistem se isključuje. Topliji teren probudiće i vegetaciju, pa ćemo sa znatno boljom podlogom dočekati proleće - istakao je Ćorović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading