Partizan izvukao bod iz kaljuge u Lučanima

Autor:

Sport

01.12.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 18. kolu Superlige Srbije Mladost i Partizan su remizirali 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji sa utakmice

Pored najava da je teren u Lučanima u lošem stanju, zbog obilnih padavina i snega, lopta se ipak zakotrljala.

Prvo poluvreme prošlo je bez golova. Delovalo je da terensku inicijativu ima ekipa Zorana Mirkovića baš kao i u drugom poluvremenu, a to govori i statistika.

Posed lopte je bio na strani gostiju 60-40. Šest kornera je izveo Partizan, a domaća ekipa nije imala udarac iz ugla... Ipak, crno-beli (u ovoj utakmici beli) nisu stvorili sto procentnu šansu pred golom Rosića.

Domaći su iz kontre stigli do pogotka. Partizanovo dete, Predrag Pavlović se izborio pored dvojice defanzivaca, na nogama izdržao napad Miletića i onda smestio loptu iza leđa Vladimira Stojkovića - 1:0.

Igrao se 83. minut utakmice.

U sudijskoj nadokna, Zoran Tošić, koji je ušao u 80.minutu, se izborio za udarac sa kapice, loptu u polje je odbio golman domaćih Rosić, a na odbijenu loptu za 1:1 natrčao je Ivanović.

U narednom kolu tim iz Humske igra protiv Zemuna, 5. decembra od 17 časova, dok Mladost u istom terminu dočekuje Dinamo iz Vranja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading