Konte u "čoporu": Kako će to ucitati na Kolarova?

Autor:

Sport

01.12.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma ne pruža rezultate koje se od ovog tima očekuju, a kada je takva situacija, trener je prvi na tapetu. Tako je i u Romi trenutno, pominje se da bi uskoro mogao da bude smenjen, a čak su počele i priče ko bi bio potencijalni naslednik.

RepublikaFoto: printscreen
Antonio Konte

Jedan od glavnih kandidata je Antonio Konte. On je trenutno u sukobu sa Čelsijem, zbog načina na koji je otpušten, ali da li bi on mogao da bude taj koji će zameniti Di Frančeska na klupi "Vučice".

O tome je govorio i njegov prijatelj Frančesko Morijero.

- Pričao sam sa Konteom i on je priznao da bi voleo da bude trener Rome. Mislim da bi se odlično uklopio. On želi da bude u dobrom klubu i da osvaja trofeje. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Ja sam živeo u Rimu i igrao sam za Romu, znam šta je potrebno tom klubu. Pričao sam sa Konteom tokom leta, mi smo bili zajedno na odmoru, on mi je kao brat. Priznao je da bi voleo da bude trener Rome, ali ne želi to da uradi na polusezoni. Poznajem ga vrlo dobro, on želi da započne od letnjih priprema i pred start sezone.


Da li to znači da Konte nije opcija ukoliko Di Frančesko dobije otkaz ili bi Roma možda mogla da pronađe prelazno rešenje i po završetku sezone ponudi saradnju bivšem treneru Juventusa i Čelsija?
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading