REČ STRUKE: Partizan mora da sačuva Batu!

Autor:

Sport

03.12.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan je u krizi... Od početka sezone tim iz Humske igra jako loše, a posle remija u Lučanima, potpuno je jasno da se crno-beli neće boriti za prvo mesto i da je i pored podele bodova koja će uslediti Crvena zvezde suviše daleko. Ko je kriv?

RepublikaFoto: Starsport

Struka je rekla svoje. Vladimir Vermezović i Zoran Milinković, bivši treneri crno-beli smatraju da Zoran Mirković mora da ostane trener.

- Treba biti realan i reći da ove sezone, bez obzira na deobu bodova, nećemo moći da budemo ozbiljni takmaci za prvo mesto. Treneru Mirkoviću treba pružiti šansu i trebalo bi od januara da krene u svoj izbor tima. Partizanovac sam, ali sam i realan. Moramo već sad da počnemo da pravimo ekipu za sledeći period, za naredne tri, četiri sezone. Crno-belima treba ekipa koja će moći da parira Crvenoj zvezdi - rekao je Vermezović za "Informer".

Slično razmišlja i Zoran Milinković.

- Mom prijatelju Bati želim da napravi uspeh. Treba napraviti korekcije u zimskom prelaznom roku i na proleće krenuti u seriju pobeda. Uprava mora da stane iza trenera i da mu pomogne. Zna se s čime se prelazni rok radi. Baš sam video kako je Bati bilo teško posle Lučana. Ali mora da izdrži. Svi partizanovci su uz njega - zaključio je on.

Pred Batom je težak zadatak... Podršku ima, a sigurno je da će dati sve od sebe da probudi Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading