Kako je biti u društvu Mesija? Jović sanja san iz kog ne želi da se probudi!

Autor: Blicsport

Sport

04.12.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski napadač Luka Jović je trenutno najbolji strelac Evrope. Reprezentativac Srbije i prvotimac Ajntrahta sa 15 postignutih golova u svim takmičenjima deli prvo mesto sa Lionelom Mesijem. A šta mladi momak iz Bijeljine kaže o nestvarnom uspehu koji ga stavlja rame uz rame sa najboljim svetskim fudbalerima.

Najbolji strelac u Evropi

- Zaista fenomenalan, da se zavrti u glavi. U društvu takvih imena... Statistika je stvarno odlična. Inače, drago mi je da sam u nedelju protiv Volfzburga (1:2) nastavio seriju, ali ostaje žal sto nismo ostvarili bolji rezultat. I pored gola, nisam zadovoljan svojom igrom. Moramo da budemo bolji u narednom kolu protiv Herte u Berlinu ako mislimo da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Jović za "Blicsport".

Posle ovakvih brojki i pokazanog na terenu, evropski velikani, poput Barselone, Bajerna, Liverpula i Borusije Dortmund stali su u red za srpskog reprezentativca.

- Lepo je kada se vaše ime dovodi u vezu sa takvim klubovima. Ali moram da napomenem da trenutno razmišljam isključivo o Ajntrahtu. Lepo se osećam u Frankfurtu, imam divne saigrače, a podržavaju nas fantastični navijači.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije je u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo sa Portugalijom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom. Evo šta kaže Jović da li napokon idemo na Evropsko prvenstvo.

- Nema dileme da kvalitetom zaslužujemo da se nađemo na šampionatu Evrope. A grupa nije laka. I moraćemo da igramo bolje nego u prethodnom periodu pošto nas očekuju neke ozbiljnije ekipe - zaključio je Jović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading