Real kreće u zimski šoping po Italiji!

Autor:

Sport

06.12.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Intera Mauro Ikardi i defanzivac Rome Kostas Manolas nalaze se na listi zelja Real Madrida za transfer u januaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Italijanski "Tutomerkato" prenosi da su skauti kraljevskog kluba u nedelju pratili duel Rome i Intera (2:2) na rimskom Olimpiku kako bi ih u međusobnom duelu videli, a Interov kapiten je ponovo bio strelac gola.

Real neko vreme pokušava da dođe do Ikardija, možda je letos bio najbliži, ali do 15. jula nije iskoristio opciju da ga dovede za 100 miliona evra, dok je Grk iz Rome mnogo pristupačniji sa izlaznom klauzulom od 36 miliona.


Sada ostaje pitanje da li će Real sačekati leto i novu priliku za argentinskog fudbalera (drugi deo jula 2019. klauzula 110 miliona) ili će već na zimu opet da pokuša.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Jedno je sigurno, prvaku Evrope je potrebna "sveža krv" nakon tri vezana trofeja Lige šampiona i novi vođa napada posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading