Sa frizurom otišla i pamet - Junak Junajteda šokirao javnost!

Autor:

Sport

06.12.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri gola, greške odbrane, remi kojim su zadovoljniji u Arsenalu i jedan u najmanju ruku sramotan potez obeležili su derbi 15. kola Premijer lige u kome je Mančester junajted sačuvao bod na Old Trafordu protiv Tobdžija (2:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maruan Felaini

Oskar popularnosti za užasan gest ide, naravno, u ruke Maruanu Felainiji, koji je u opštem beznađu što mu je Mateo Genduzi pobegao pred kraj meča najpre pokušao da zaustavi francuskog vezistu povlačenjem za dres, a kad mu to nije uspelo – čupanjem za kosu!?

Više nego dovoljno da salve kritika navijača Tobdžija, kao i neutralnih ljubitelja fudbala, među kojima je Dani Marfi, nekadašnji vezista Liverpula, Totenhema, Fulama, saglasan sa opštim stavom da bi Belgijanca – inače, jednog od „najprvljavijih“ igrača na Ostrvu – trebalo kazniti zbog nesportskog ponašanja.

- Izvukao se, zar ne? Da su se poštovala pravila, zaradio bi direktno isključenje. Glupo se poneo Felaini, mogao je da košta svoj tim - ocenio je Marfi.

Možda mu samo nedostaje duga kosa...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading