Kostić ima jedan san!

Autor:

Sport

06.12.2018

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić se nada da će njegov tim uspeti da se uvrsti među četiri najbolja bundesligaša, i ugrabi vizu za najelitnije fudbalsko takmičenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jović, Kostić i Rebić

- Moj san je da budemo među četiri najbolja tima, kako bismo igrali u Ligi šampiona- rekao je Kostić.

Da bi se njegov san ostvario, Ajntraht će morati da položi prvi predstojeći ispit, a to je meč protiv Herte u gostima. Trenutno sedmoplasirani tim iz Berlina važi za pretendenta na poziciju koja vodi u LŠ.

- Nije lako igrati tamo, Herta ima dobru ekipu. Moramo da budemo kompaktniji i da postižemo golove u pravo vreme. Protiv Volfsburga smo propustili dobre šanse u prvom poluvremenu. Da smo pobedili, bili bismo sada na drugom mestu- rekao je Kostić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Član Upravnog odbora Ajntrahta Heribert Bruhagen veoma je zadovoljan srpskim internacionalcem.

- Kostić sjajno napreduje. Dobro ga poznajem iz Hamburga. Na poziciji levog krila nekad je igrao dobro, nekada loše, ali nisam znao da može ovako intenzivno da radi i trenira- istakao je Bruhagen.

Ajntraht će u subotu od 18.30 odmeriti snage sa Hertom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading