PRED PSŽ: Zvezda ima MOLBU za sve navijače

Autor:

Sport

09.12.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Crvene zvezde i PSŽ-a je blizu... Stadion "Rajko Mitić" je spreman, a crveno-beli imaju molbu za navijače.

RepublikaFoto: Starsport

Apel Crvene zvezde prenosimo u celosti:  

- Crveno-bela publika će već na utakmici sa Parižanima, zakazanoj za utorak od 21 čas, imati privilegiju da do svojih mesta dođe kroz najmodernije kapije kakve su u funkciji na nekim od najsavremenijih stadiona.

Iako je klub unapređenjem ulaza podigao nivo bezbednosti, konfora i olakšao kretanje navijača ka svojim mestima i izlazu, ovom prilikom apelujemo na sve zvezdaše koji imaju karte za istočnu i zapadnu tribinu da na stadion dođu znatno ranije.

Čeka nas još jedan spektakl u Ligi šampiona i ispunjene tribine Marakane, pa je preporuka, kako bi se izbegao eventualni zastoj na ulazima, da navijači dođu što je ranije moguće kako bi se na vreme i udobno smestili.

Podsetimo, ugradnja modernih kapija sa takozvanim „češljevima“ počela je tokom novembra i predstavlja samo jedno u nizu unapređenja koja je klub ove sezone odlučio da preduzme. Nedavno je sa radom počelo i grejanje terena koje će u utorak biti u funkciji ukoliko bude neophodno, uređeni su prilazi, umiveni su krov i spoljna rasveta na stadionu, a u toku su još brojni radovi među kojima izgradnja mediko bloka i kutka za navijače. 

Duel između Crvene zvezde i PSŽ na programu je u utorak, od 21 čas, na stadionu "Rajko Mitić". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading