UPOZORAVA FRANCUZE - Le Talek: Atletska staza je vaš spas

Autor:

Sport

09.12.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PSŽ stiže u Beograd na meč Lige šampiona, a bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek govorio je za francuske medije o "Marakani".

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk

- Stadion Crvene zvezde je izuzetan. Reč je o starom zdanju koje unutra ne izgleda staro - rekao je na početku Damijan Le Talek.

On tvrdi da igrači PSŽ-a nisu osetili nešto slično.

- Sve to izgleda neverovatno. Ima na stadionu dovoljno sedećih mesta, ali niko ne želi da sedi. Svi pevaju i skaču. To je jedinstveno iskustvo. Možda nešto slično postoji samo u Turskoj. Navijači pale vatromete, baklje, dimne bombe. Toga, međutim, neće biti na evropskim mečevima. Parižani će biti iznenađeni prizorom.

Le Talek se dotakao i čuvenog tunela.

- Živeo sam i igrao u Dortmundu. Ali atmosfera na "Marakani" je neuporediva. Stadion je malo renoviran, tunel koji ide ispod stadiona je okrečen. Kada sam došao na zidu je bilo mnogo grafita. Suparničkim timovima uopšte nije prijatno u takvom okruženju. U tunelu redovno stoje i policajci. Biće zabavno igračima PSŽ-a.

On je istakao i povoljnu okolnost za PSŽ.

- Navijači su blizu terena. Sreća, pa postoji atletska staza. Inače, bilo bi baš vrelo. Zvezda nema navijače, već fanatike. Prave neprijateljsku atmosferu, daleko je to iznad nivoa Parka Prinčeva. Baš će biti komplikovano gostovanje za PSŽ - dodao je Le Talek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading