UPOZORENJE SA "MARAKANE": Kako pravim putem do mesta na stadionu

Autor:

Sport

10.12.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su objavili obaveštenje u kojem se napominje da će važiti poseban način ulaženja na stadion za određene gledaoce

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Crveno-beli su objavili obaveštenje u kojem se napominje da će važiti poseban način ulaženja na stadion za određene gledaoce.

- Utakmica elitnog takmičenja zakazana je za utorak od 21 čas, a prilaz stadionu 'Rajko Mitić' biće obezbeđen na najvišem mogućem nivou. Zato je važno da svi gledaoci koji imaju ulaznice za južnu tribinu za ulaz 25 (odmah uz zapadnu tribinu), prilikom ulaska koriste prilaz kapijama preko zapadne strane stadiona. To znači iz ulice Rajka Mitića, pored Omladinske škole Crvene zvezde i mesta gde su smeštena reportažna kola, odakle će direktno posebno označenim putem stići na ulaz 25. Pomenuta trasa je bitna kako bi se izbeglo nepotrebno zadržavanje i čekanje prilikom ulaska gostujućih navijača u njihov sektor koji je tačno određen - stoji u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Čelnici srpskog šampiona još ranije su obavestili svoje navijače da dođu što ranije na stadion, s obzirom da su na zapadnu i istočnu tribinu ugrađene moderne kapije sa takozvanim "češljevima", što će sam ulazak na tribinu učiniti nešto sporijim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading