JOVANČIĆ: Učinićemo sve da im uništimo sezonu!

Autor:

Sport

10.12.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena na stadionu "Rajko Mitić" je na programu u utorak od 21 sat. Crveno-beli imaju svoju računicu, u slučaju pobede i poraza Liverula od Napolija nastaviće zakmičenje u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dušan Jovančić priželjkuje čudo

Vezista Dušan Jovančić smatra da Zvezda svoju šansu ipak treba da pronađe u rasterećenosti, jer je takav scenario manje realan. Šampionu Francuske trijumf neophodna kako bi nastavio takmičenje u elitnom društvu.

- Niko više ne sme da nas potceni, pogotovo ne na našem stadionu. Pokazalo se mnogo puta da nam publika znači, nije lako pred 60.000 ljudi. Njima je moranje da pobede. Ako ne prođu dalje, sezona im je propala. Uradićemo sve da im uništimo sezonu, možda i uspemo. Govorim, naravno, u sportskom kontekstu. Osnovni motiv nam je da priredimo sreću našim navijačima, svako u grupi ima ambicije i neka vodi računa o sebi- rekao je Jovančić, a preneo "Sportski žurnal".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading