NEVEROVATNI DETALJI: Lekari optuženi za smrt Astorija!

Autor:

Sport

10.12.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo Italije je, navodno, pred pokretanjem optužnice protiv dva lekara koja su odgovorna za smrt italijanskog fudbalera Davidea Astorija.

RepublikaFoto: twitter.com/acffiorentina
Davide Astori

Astori je preminuo 4. marta 2018. godine, u 32. godini. Pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, na dan kada je Fiorentina trebalo da igra utakmicu sa Udinezeom. Kako javlja italijanski medij “La Nazione”, italijansko tužilaštvo planira da optuži dva lekara koja će, kako prenose, biti optužena za ubistvo iz nehata.

Ti lekari, jedan iz Firence i drugi iz Kaljarija, nemarno su radili svoj posao, a Italijani pišu kako je Astorijeva smrt, možda, mogla biti sprečena. Naime, navodi se da je Astori bio na pregledu tokom 2016. i 2017. godine, a oba puta su nađene mane na njegovom srcu, zbog kojih su pomenuti lekari mogli da Astoriju zabrane da nastavi da se bavi fudbalom.

Otkad je Davide preminuo vodila se istraga, sve do sada kada su prvi put u javnost izašle informacije o lekarskom nemaru. Razlog smrti koji je bio poznat javnosti je da je Astori imao “tahiaritmiju”, zbog koje je njegovo srce kucalo sve brže i brže, dok na kraju nije stalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading