NEĆE ON NIGDE: Miljenik “delija” dobio novi ugovor!

Autor: Tanjug

Sport

12.12.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Crvene zvezde Milan Pavkov, junak istorijske pobede u Ligi šampiona protiv Liverpula, produžio je ugovor sa crveno-belima do 2022. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov ostaje na "Marakani"

Pavkov je novi ugovor potpisao u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, saigrače i sebe- izjavio je Pavkov.

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo produžetkom saradnje sa visokim napadačem.


- Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu, sa uspehom, kao i do sada- rekao je Mrkela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading