Terzić "oterao" Čovića s "Crveno-bele večeri"

Autor:

Sport

13.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić plaši se Nebojše Čovića, alfe i omege košarkaške sekcije i prvog čoveka sportskog društva iz Ljutice Bogdana! Zbog toga ne želi da ga vidi blizu Marakane jer se tamo pita za sve, a strahuje da to ne bi bio slučaj ako bi se Čović ponovo uključio u rad fudbalske sekcije, otkriva izvor Srpskog telegrafa blizak sportskom društvu iz Ljutice Bogdana!

RepublikaFoto: stasrport
Zvezdan Terzić

- Kako drugačije objasniti činjenicu da je sinoć u vreme odigravanja veoma bitnog meča za košarkaše sa Brešom u Evrokupu u Pioniru Terzić organizovao gala "Crveno-bele veče" u "Hajatu"? Navodno, ideja mu je bila da tu okupi sve zvezdaše, a logično je da će prvi čovek Sportskog društva Crvena zvezda, koji je i predsednik košarkaškog kluba, Nebojša Čović, biti uz četu Milana Tomića u možda ključnom meču za plasman među 16 najboljih timova u Evrokupu. Mogao je Terzić proslavu da organizuje i dan kasnije, pa da tu bude i Čović... Međutim, Zvezdan vrlo dobro zna kakve je uspehe Nebojša napravio sa košarkaškim klubom i da je konsolidovao fudbalski klub koji se raspadao 2012. godine, pa se plaši da bi mogao ponovo da se uključi u rad kluba sa Marakane. U tom slučaju zna da više ne bi mogao da se ponaša kao šerif na Marakani - otkriva naš izvor.

Sagovornik Srpskog telegrafa iz crveno-bele porodice iznosi i drugi argument koji potkrepljuje činjenicu da je Terzić i te kako bahat i da je umislio da je on u stvari Crvena zvezda:

- Misli da je veći i značajni od celog sportskog društva iz Ljutice Bogdana! U trenutku slave, kada njegov klub igra Ligu šampiona, za šta je i te kako i on sam zaslužan i to niko ne spori, zaboravio je sve ostale kolektive u crveno-beloj porodici. Očigledno željan slave i tapšanja po ramenu, poleteo je brže-bolje da organizuje gala "Crveno-belo veče" sinoć u hotelu "Hajat" i okupi elitu koja će da mu se divi zbog rezultata fudbalera, a pritom je zaboravio, ili možda namerno ignorisao, činjenicu da je košarkaška sekcija baš u to vreme igrala jedan od odlučujućih mečeva u pohodu na drugu fazu Evrokupa protiv Breše u Pioniru. Umesto da se on sa fudbalerima pojavi na tom košarkaškom meču, a pre toga najavi dolazak u Pionir kako bi motivisao i ostale zvezdaše da napune salu i tako daju podršku crveno-belima protiv Italijana, odlučio je da iskoristi trenutak kada je fudbalski klub tek završio evropsku odiseju kako bi i dalje primao čestitke od onih koje je pozvao na druženje u "Hajat". Da je pravi, iskreni zvezdaš, kako se predstavlja, znao bi da su i rezultati košarkaša, kao i strelaca, rukometaša, veslača i svih ostalih podjednako bitni za Crvenu zvezdu, kao i fudbalski. Ali ne, on je sebi najbitniji i ne seća se da je upravo taj košarkaški klub pomagao fudbalskim prijateljima kada su bili u finansijskoj dubiozi, a igrači sa stručnim štabom godinama dolazili na Marakanu da daju podršku kolegama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading