Odmah po napuštanju Beograda Nejmar poručio: "Hvala Bogu"

Autor:

Sport

13.12.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena, Brazilac Nejmar, bio je prilično srećan kada je napuštao Beograd u kome je sa Pari Sen Žermenom savladao Crvenu zvezdu sa 4:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar u Beogradu

Nejmar je na toj utakmici imao nekoliko istinskih bravura, uz asistenciju za konačan rezultat i sam je postigao pogodak, i to posle nezaustavljivog prodora, ali se i zamerio crveno-belima. To je najblaži opis onoga što je uradio pred sam kraj meča kada je bio u duelima sa Markom Gobeljićem, a potom i Goranom Čaušićem.

I, kada je seo u avion kojim su se fudbalski "sveci" vraćali iz Beograda za Pariz, mogao je da pročita u francuskim medijima da se 32. pogotkom u Ligi šampiona učvrstio na prvoj poziciji među Brazilcima koji su igrali i rešetali mreže u elitnom evropskom klupskom nadmetanju. Kaka je ostao iza njega na 30, Rivaldo na 27, Elber i Žardel na 25, Altafini na 24, Luiz Adrijano na 21, Romario na 20, Žuninjo i Ronaldinjo na 18...

Zato je Nejmar rešio da se - zahvali Bogu.

Nakon što je pred polazak na Marakanu poručio na društvenim mrežama "Neka nas Bog blagoslovi i sačuva"...

... po odlasku iz srpske prestonice je napisao:

- Svaki trud ima svoju nagradu'. Srećan sam što stvaram istoriju u ime moje zemlje. Imam veliko divljenje i poštovanje prema svim Brazilcima koji su ispisivali i još uvek pišu svoje (fudbalske) priče. Hvala Bogu što me je osnažio ovako i što mi je dao ovaj dar da igram fudbal - poručio je Nejmar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading