VAZURA: Delegat se pitao hoće li se igrati - Sudija je rekao da ga ne zanima prekid

Autor:

Sport

15.12.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sve bure oko meča Partizan - Mačva, odnosno odlaganja većine utakmica SLS zbog snega...oglasio se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji u izjavi za portal Mocartsport nije krio rezigniranost zbog čitave situacije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Vazura

- Apsolutna je laž da je bilo koga iz Partizana neko nešto pitao o početku utakmice. Niko nas ništa nije pitao. Odluka o početku utakmice je isključivo na delegatu. I nije u redu da se u javnost istine neistine, da se laže, kad je jasno da je utakmica odigrana u neregularnim uslovima.

Prema njegovim rečima, Partizan je tražio na poluvremenu da se utakmica prekine, ali nisu naišli na razumevanje čelnika Superlige.

- Po propisima smo imali pravo na to do 73. minuta, uslovi za igru su bili ne bolji, nego i gori nego danas. Ali sudija je rekao da ga prekid utakmice ne zanima, a već u 20. minutu je tražio da se čiste linije.


Klub je prihvatio da se utakmica završi jer je rečeno da će se sve utakmice 21. kola Superlige Srbije odigrati ovog vikenda.

- Ne bih se ni bunio sada da su sve današnje utakmice odigrane. Samo oni ne vide ono što cela Srbija vidi - zaključio je Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading