Da li Lalatović napušta Radnički? Možda bude jasno već posle Kruševca!

Autor:

Sport

17.12.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutni hit ovog izdanja fudbalskog prvenstva Srbije je Radnički iz Niša, koji će na prvi deo sezone spustiti zavesu u Kruševcu, gde od 15 sati igra meč 21. kola Superlige sa Napretkom.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Taj duel je trebalo da bude na programu u nedelju, sneg je sprečio da se tada i odigra, pa će ovog ponedeljka na teren petoplasirani Kruševljani i Nišlije koje su druge na tabeli. Tu će i ostati, bez obzira na ishod ovog gostovanja, što je samo po sebi podvig.

Ali, ne žele u Radničkom da se na tome zaustave. Ambicije su velike, trener Nenad Lalatović to i ne skriva. Mada, ne skriva ni da je tražen. Da li će ostati, ili ispuniti san o trofeju u Nišu, tek će se videti, ali će sve biti mnogo jasnije posle meča u Kruševcu.

- Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevom i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje. Još jednom ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš - poručio je pred 21. kolo Superlige Lalatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading