ZVEZDA NE ODUSTAJE OD STARE ŽELJE! Sa "Marakane" potvrdili da su krenuli u poteru za Crnogorcem!

Autor: mozzart sport

Sport

18.12.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januarskom prelaznom roku Crvena zvezda će pokušati da angažuje crnogorskog reprezentativca Mirka Ivanića, dugogodišnju želju kluba iz Ljutice Bogdana, potvrdio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivanić i Krstičić

Upitno je za koju sumu bi ga BATE Borisov pustio i da li bi se bivši fudbaler Vojvodine vratio u Srbiju.

- Da, vrlo smo zainteresovani za Mirka Ivanića. Tako je bilo i u poslednja dva-tri prelazna roka. On je odličan igrač i želimo ga. Naravno, potrebno je da se slože sve kockice kako bi se transfer realizovao. Pitanje je za koje novce bi ga BATE Borisov prodao, isto tako da li on ima želju da se vrati u Srbiju - rekao je Mrkela u izjavi za portal Mozzart Sport.

Zvezda je nedavno angažovala Nemanju Milunovića, takođe iz BATE-a, i ovaj štoper će biti prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku za crveno-bele, ali da li će mu se pridružiti i saigrač iz beloruskog tima i dalje je neizvesno.

RepublikaFoto: Starsport

Na vodenicu šampiona Srbije ne ide činjenica da je Ivanić u martu ove godine produžio ugovor sa klubom iz Borisova, što znači da ga Belorusi ne bi pustili sa neko skromno obeštećenje, a imajući u vidu da su se plasirali u 1/16 finala Lige Evrope verovatno imaju ambicije da ga zadrže.

Ivanić je fudbalski stasao u Vojvodini, a u jeku interesovanja beogradskih "večitih rivala" odlučio je da u januaru 2016. ipak ode u inostranstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading