GRCI ZATEŽU: Stigla primamljiva ponuda za Prijovića!

Autor:

Sport

19.12.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović impresionirao sve koji prate dešavanja u grčkom fudbalu, postigao je 15 golova na 26 utakmica, pa su u red za njegovo dovođenje stali mnogi klubovi.

Aleksandar Prijović

Kako piše poljski Sport Ekspres PAOK je već odbio 7.500.000 evra od Al Itihada iz Saudijske Arabije, koji predvodi Slaven Bilić, dok je francuski Bordo ponudio okruglo 8.000.000 evra.

Za sada nije poznato da li će gazde solunskog kluba odbiti i ovu ponudu, ali bi sigurno želele da ona dostigne cifru od 10.000.000 evra, koliko iznosi Prijovićeva izlazna klauzula.

Interesovanje za potencijalni transfer ima i Legija iz Varšave, koja je Prijovića prodala upravo PAOK-u u januaru 2017. godine za 1.900.000 evra, uz 10 posto od naredne prodaje. Iako je u pitanju samo mali deo kolača, u Varšavi sigurno neće odbiti novac koji bude legao na njihov račun.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading