SVE JE POZNATO: Ove ekipe testiraju Partizan

Autor:

Sport

19.12.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza fudbalera Partizana je loša godina... Crno-beli imaju veliki zaostatak za Crvenom zvezdom i daće sve od sebe da smanje prednost večitog rivala. Tim iz Humske imaće jake provere na pripremama.

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli će imati ukupno 24 dana odmora od poslednje takmičarske utkamice, pošto su u obavezi da se 9. januara pojave u Sportskom centru "Zemunelo", na početku priprema za drugi deo sezone. Prve dve sedmice treniraće u Beogradu, uz mogućnost odigravanja nekog kontrolnog susreta, a 25. januara lete za Antaliju. Posle tri godine vraćaju se u regiju Belek, gde će boraviti sve do 8. februara, u tom periodu odigraće pet prijateljskih utakmica.

Rivali su češki Liberec (28. januara), poljska Krakovija (31. januara), najjači protivnik je ukrajinski Šahtjor čiji je pomoćni trener Igor Duljaj (3. februara), zatim ruski Krila Sovjetov (6. februara) i Mladost iz Doboja (7. februara).

Sveukupna organizaicja puta i smeštaja u Turskoj ne bi trebalo da košta više od 100.000 evra.

Povratak za Beograd zakazan je za 8. februar, a prvu utakmicu u 2019. igraće u Bačkoj Palanci protiv OFK Bačke, 16. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading