Povratak Tomislava Karadžića?

Autor:

Sport

20.12.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višegodišnji predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić napustio je pomenutu funkciju početkom 2016. godine i prepustio kormilo Slaviši Kokezi.

RepublikaFoto: Starsport
Tomislav Karadžić

Nakon što je napustio čelo Saveza Tomislav Karadžić je poneo zvanje počasnog predsednika, ali bi posle više od dve godine mogao da napravi veliki povratak na fudbalsku scenu.

Dnevni list "Politika" prenosi svoja saznanja vezana za mogući povratak Tomislava Karadžića u fudbalski klub Partizan!

Pomenuti izvor piše da je Tole pre nekoliko meseci dobio poziv iz Humske i da se još uvek čeka na njegov odgovor.

Nema informacija o tome koja je funkcija ponuđena Karadžiću, ali je jasno da bi njegov povratak trebalo da pomogne da se klub stabilizuje nakon godine u kojoj je malo toga išlo po planu.

Tomislav Karadžić je najveći uspon u svojoj karijeri fudbalskog funkcionera započeo sa pozicije predsednika Partizana. Dugo je bio omražen među navijačima Crvene zvezde jer su mu pripisivane zasluge za šestogodišnju dominaciju crno-belih u srpskom fudbalu, mada je istina da je kao predsednik Saveza pomagao klubu iz Ljutice Bogdana.


Svojim iskustvom i uticajem koji ima u srpskom fudbalu Tomislav Karadžić bi sigurno mogao da pomogne Partizanu, ali se ponovo vraćamo na to koju bi zvaničnu funkciju mogao da preuzme u aktuelnom rukovodstvu.

Sve je za sada na bazi spekulacija, videćemo da li u čitavoj priči ima istine i da li zaista postoji šansa da se Tole Karadžić vrati u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading