JOVIĆU, DAJ GOL BAJERNU!

Autor:

Sport

22.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frankfurt je na nogama, u subotu (18.30, Eurosport 2) na Komercbank arenu stiže petostruki uzastopni šampion Nemačke u derbiju 17. kola Bundeslige, nakon kojeg će uslediti pauza od četiri sedmice.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35

Legendardni napadač Radmilo Mihajlović (54), koji je u bogatoj karijeri nosio dres oba kluba, ističe za Srpski telegraf da očekuje odličan meč u gradu na Majni i kao glavno oružje domaćina vidi Jovića, za čiji je transfer upravo velikan iz Minhena spreman da na leto izdvoji oko 60 miliona evra.

- Luka igra fascinantno ove sezone, što njegov učinak i prvo mesto na listi strelaca Bundeslige s 12 golova najbolje i potvrđuje. Ogroman je napredak napravio u karijeri otkako je prešao iz Benfike na dvogodišnju pozajmicu u Ajntraht. U Lisabonu ga nisu istrpeli, a zato se sada kaju. Verujem da nekadašnji napadač Crvene zvezde može u subotu da savlada Manuela Nojera (32). Nemci će Jovićev ugovor otkupiti za samo osam miliona evra i nema dileme da će višestruko zaraditi. Ipak, moj savet njemu je da provede još sezonu ili dve u sadašnjem klubu kako bi igrački sazreo, a da nakon toga pređe u Bajern ili neki od vodećih evropskih klubova - savetuje momka iz Bijeljine nakadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Zanimljivo je da je Ajntraht poslednji put u Bundesligi savladao Bajern još 2010. godine i otada je prošlo 14 prvenstvenih mečeva.

 

POSLEDNJIH 5 UTAKMICA

Ajntraht - Bajern 0:5 Superkup

Bajern - Bajern 1:3 Kup

Bajern - Ajntraht 4:1 Bundesliga

Ajntraht - Bajern 0:1 Bundesliga

Bajern - Ajntraht 3:0 Bundesliga

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading