Grci ne daju Prijovića za "siću"!

Autor:

Sport

20.12.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PAOK nema ništa protiv da u januarskom prelaznom roku proda srpskog reprezentativca Aleksandra Prijovića, ali samo pod uslovom da na adresu kluba stigne adekvatna ponuda.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Aleksandar Prijović

Napadač crno-belih je treći put za redom zvezda prelaznog roka, međutim, ponuda Bordoa od 8 miliona evra i arapskog Itihada od 10 miliona nisu po ukusu čelnika lidera prvenstva Grčke.

- PAOK očekuje mnogo više novca, a pored ove dve ponude postoji i jedna iz Kine, koja može da nadmši prethodne dve- prenosi "Gazeta", pozivajući se na izvor iz kluba.

Prijović je prvi strelac PAOK sa 12 postignutih golova u 19 utakmica i svakako jedan od najzaslužnijih što njegov klub ima osam bodova više od Olimpijakosa iako je sezonu počeo sa -2 boda zbog incidenata u finišu prethodne sezone.

RepublikaFoto: Starsport

- Teško je pronaći napadača koji daje srce i dušu za klub kao što je Prijović, a koji tako lako postiže golove- dodaje "Gazeta".

Klub iz Soluna od 1985. godine nije bio prvak Grčke i ukoliko se ne pojavi ekstra ponuda, izvesno je da će PAO na čelu sa Prijovićem pokušati da titulu vratio crno-belima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading