Mirković odlučio da li ostaje u Partizanu?

Autor:

Sport

20.12.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinuo je Zoran Mirković navijače Partizana izjavom koju je dao nakon remija sa Mačvom, ali je posle svega odlučio da odloži svoju konačnu odluku o statusu u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Jasno je da Partizanov šef struke funkcioniše pod velikom pritiskom, a sam je priznao da se "teško snalazi u ovakvim vremenima".

Klupski čelnici veruju da je izjava data "vruće glave" i da Mirković ne planira da napusti Humsku. Zvanična potvrda ovakvog raspleta trebalo bi da usledi do kraja nedelje.


"Žurnal" piše da se Mirković ne nalazi u zemlji i da će tek nakon povratka u Srbiju sesti sa vodećim ljudima kluba iz Humske i preispitati svoju poziciju.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ukoliko Bata odluči da ostane, a svi veruju da će to biti epilog razgovora, plane je da zasuče rukave i da u saradnji sa sportskim direktorom dovede igrače kakve želi u timu, a koje klub može da mu priušti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading