Naredna dva dana najbitnija za Partizan!

Autor:

Sport

23.12.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nema članstvo, Partizan će u utorak biti na Izvršnom odboru Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, na koji je naknadno pozvan da prisustvuje i to na poziv predsednika Dragomira Lazovića, sa kojim klub iz Humske već danima vodi pravi mali medijski rat.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Crno-beli su tim povodom odredili predstavnike za pomenuto zasedanje i pravni tim, čiji je zadatak da isposluje ponavljanje prvenstvenog meča sa Mačvom iz Šapca.

Činiće ga potpredsednik Vladimir Vuletić, koji je u minulih nekoliko dana često javno polemisao sa Lazovićem, optužujući ga da ne poštuje Propozicije i Pravilnik o takmičenju, kao i da izbegava sazivanje Skupštine Zajednice Superlige i Prve lige Srbije još od avgusta meseca.

Uz Vuletića će biti i zamenik generalnog direktora Partizana – Milorad Nikolić, inače takođe pravnik po struci i neko ko je svakodnevno angažovan u administraciji kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Takođe, u ponedeljak bi trebalo da bude i poznata situacija oko eventualnog odlaska Zorana Mirkovića sa mesta trenera kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading