Trofejni Holanđanin ima novi klub!

Autor:

Sport

23.12.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđanin Frank de Bur imenovan je za trenera američkog fudbalskog kluba Atlanta junajted. On je potpisao višegodišnji ugovor sa Atlantom, gde je zamenio Herarda Martina, prvog trenera kluba u istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank de Bur

Martino je dve sezone predvodio ekipu, sa kojom je ove sezone osvojio titulu u MLS ligi. Mediji su spekulisali da će Martino postati selektor reprezentacije Meksika.

Holanđanin je bio bez posla otkako je dobio otkaz u Kristal Palasu, posle 77 samo dana. Takodje, nije se dugo zadržao ni na prethodnom poslu, u Interu, gde je u novembru 2016. godine otpušten posle 85 dana. On je pre toga trenirao Ajaks, sa kojim je bio uspešniji, osvojio četiri uzastopne titule, od 2011. do 2014. godine.

Tokom karijere, 48-godišnji De Bur je 15 sezona igrao za Ajaks i Barselonu, kao i šest meseci za Rendžers. Nastupao je i za Galatasaraj, Al Rajan, Al Šamal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading