I Ameri bi da kupe u Zvezdi?

Autor:

Sport

24.12.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom jula, iskusni holandski vezista Lorenco Ebislio stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, a već sada, nepunih šest meseci kasnije, srpski šampion ima priliku da višestruko zaradi od njegovog transfera.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Podsetimo, Zvezda je za njegov transfer platila kiparskom APOEL-u 600.000 evra, a ovih dana je, kako prenosi ''Žurnal'', za Ebisilija stigla ponuda od - milion i po.

Interesovanje je pokazao jedan američki klub iz MLS lige, čije se ime za sada ne navodi, ali pomenuti izvor navodi da su crveno-beli odbili tu ponudu, sa željom da Ebisilio ostane do kraja narednog leta, odnosno do kraja sledećih evropskih kvalifikacija.

Dvadesetsedmogodišnji Holanđanin je ove jeseni u crveno-belom dresu odigrao 24 utakmice, postigao je dva gola i upisao sedam asistencija, a u Zvezdi veruju da će na proleće ostaviti još bolji utisak i da će samim tim dodatno uvećati svoju vrednost.

Pomenuti list podseća i da je Ebisilio jedan od najplaćenijih igrača u Crvenoj zvezdi ove sezone, ali da njegova plata posle fenomenalne jeseni i velike zarade u Ligi šampiona, na proleće neće predstavljati problem srpskom šampionu.

Bilo kako bilo, neki odlasci biće neminovni ove zime, pre svega jer je neophodno rasteretiti igrački kadar posle okončanja takmičenja u Ligi šampiona. Ebisilio, očigledno, neće biti jedan od onih koji će ove zime ''spakovati kofere''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading