Novi detalji o transferu Ronalda

Autor:

Sport

24.12.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo je letos iznenadio odlukom da pređe u Juventus, a nekoliko meseci kasnije u javnost su izašli detalji početka pregovora kluba iz Torina i tada ofanzivca Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Zanimljivo je da se Ronaldo sam ponudio Juventusu, a da je njegovu želju Staroj dami preneo njegov agent Žorž Mendeš i to u momentu dok je pregovarao o transferu Žoaoa Kansela iz Valensije u Torino. 

Kako je sve teklo je objasnio sportski direktor Juventusa Fabio Paratići.

- Kada smo se sastali sa Mendešom da razgovaramo o Kanselu, tu je sve počelo. Mendeš mi je rekao: "Nećeš verovati, ali Kristijano želi da dođe u Juventus". Odgovorio sam da verujem, ali je bilo teško uraditi da se sve ostvari - rekao je Paratići za italijanske medije. 

Funkcioner Juventusa je naglasio i da do tada nije verovao u dolazak Ronalda, ali da je učinjeno nemoguće. 

- Deca sanjare o najvećim fudbalerima. Moj sin je želeo dres Kristijana Ronalda i ja sam mu ga doneo pošto sam gledao meč Portugalije. Od tada ga je stalno nosio. Stalno me je pitao zašto ga ne kupimo? Kada smo ga doveli sin mi je kazao: "Rekao si da je nemoguće". Nisam imao odgovor - priznao je Paratići.

Juventus je ubedljivo prvi u Seriji A posle 17. kola otkako je Ronaldo došao u Torino, a ostvaren je i plasman u osminu finala Lige šampiona. Portugalac je za Staru damu odigrao 22 utakmice i postigao 12 golova, uz sedam asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading