RUNI: Murinjovom odlasku se i kuvarice raduju; Ole vratio osmeh igračima

Autor:

Sport

24.12.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da doskorašnji menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo ni za dve i po godine nije uspeo da dobije naklonost na "Old Trafordu" svedoči i izjava bivšeg igrača "crvenih đavola" Vejna Runija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Runi je sarađivao sa Murinjom u sezoni 2016/2017 pre nego što se vratio u Everton, a da Portugalac nije bio omiljen u Mančesteru moglo se videti i prema reakcijama klupskih kuvarica.

- Njegov odlazak nisu želeli samo igrači već svi u klubu. Siguran sam da slično razmišljaju i Ed Vudvard i osoblje, pa čak i kuvarice - izjavio je Runi i nastavio:

- Kako bi klub bio uspešan i kretao se u željenom pravcu, sve treba biti pod kontrolom i svi trebaju biti srećni. Situacija je bila loša, ali došao je Ole, on je sjajna osoba i verujem da može da popravi stanje. Na licima igrača se ponovno vidi osmeh i to je sigurno dobar znak - rekao je sadašnji napadač Di-Si junajteda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading