Janković najavio odlazak iz Humske!

Autor: Vijesti

Sport

25.12.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana, Marko Janković, oporavlja se nakon operativnog zahvata, a kako je sam potvrdio oporavak ide po planu.

RepublikaFoto: fkpartizan
Marko Janković

- Operacija je odavno bila potrebna, igrao sam pod injekcijama. To je povreda koja zahteva mirovanje, a ja sam igrao sa malo ili nimalo treninga u toku radne sedmice. Pokušao sam da da mirovanjem i vežbama popravim situaciju, ali nisam uspeo. Operisan sam u Minhenu i sada predstoji oporavak. Već mi je bolje, za nekoliko dana skidam konce, onda idem korak po korak. Trebalo bi da budem spreman za šest nedelja- rekao je Janković za podgoričke "Vijesti".

Prošlog leta je bio jedan od kandidata da napusti Humsku, a to bi moglo da se dogodi ove zime, bez obzira na operaciju.

- Transfer? Videćemo, ne verujem da bi povreda mogla nešto da poremeti ako me je neko pratio i zadovoljan je onim što je video. Operacija koju sam imao nije opasna, mnogo igrača je u poslednje vreme prošlo kroz to i uspešno su se vratili na teren- rekao je crnogorski reprezentativac.

Partizan iza sebe ima lošu polusezonu i niko u klubu ne može da bude zadovoljan.

- Niko nije zadovoljan pozicijom na kojoj se trenutno nalazimo. Prošao sam sve kategorije Partizana i znam šta se u Humskoj traži, da se priznaje samo prvo mesto. Moramo da se popravimo jer smo i te kako i mi “zaslužni” što smo tu gde jesmo. Svojim partijama sam delimično zadovoljan jer kada ne ide klubu, onda je sve drugačije. Imao sam dosta dobrih utakmica, ali uvek može bolje- zaključio je vezista crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading