KLUB IZ HUMSKE IPAK SAČUVAO TRENERA: Batica ostaje vojnik Partizana!

Autor:

Sport

25.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Bata Mirković (47) ostaje do daljeg trener Partizana! To je epilog jučerašnjeg sastanka trenera crno-belih sa upravom kluba sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim sekretarom Milošem Vazurom na čelu. Vicešampion Srbije na zvaničnom sajtu ogradio se od priča da bi Mirković mogao da napusti klub iako je postojala mogućnost da ode u Kinu.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine - saopštili su iz Partizana.

PONUDA IZ KINE

Realnost je ipak malo drugačija. Trener je bio nezadovoljan opštim stanjem u klubu i domaćem fudbalu i posle utakmice protiv Mačve (0:0) u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige poručio je da se ne uklapa u postojeći sistem. Potom je razmatrao opciju da prihvati ponudi iz kineske druge lige i tako krene stopama svog mentora Ljubiše Tumbakovića, koji je svojevremeno posle sukoba sa tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem napustio klub (doduše, dok je bio u svojstvu sportskog direktora) i zaputio se u Vuhan Zal.

Nije poznato šta ga je konkretno navelo da se predomisli, ali je sigurno da je dobio garancije da će mu stići adekvatna pojačanja. A tražio je makar po jednog kvalitetnog igrača u svakoj liniji tima. U tom kontekstu treba razumeti nastavak saopštenja Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće, kao i do sada, sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja. FK Partizan je u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju - naveli su crno-beli.

PRIPREME U TURSKOJ

Partizan će pripreme za drugi deo sezone početi 8. januara, u sportskom centru Zemunelo treniraće do 25. januara, posle čega sledi odlazak u tursku Antaliju. Tamo će rivali biti Slovan, Krakovija, Šahtjor, Krila Sovjetov i Mladost Doboj. Povratak za Beograd planiran je za 8. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading